Sirkelslag Young

Sirkelslag youngIedereen van 12-16 jaar opgelet. Op vrijdagavond 7 februari van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur wordt er voor jullie Sirkelslag Young georganiseerd. Via een livestream staan we op deze avond in verbinding met honderden andere jeugdgroepen in heel Nederland. Dit jaar heeft het spel als thema ‘Kom in beweging’. Het verhaal gaat over Jona. Het verhaal begint in het donker, in de vis. Door flashbacks begrijpen hoe Jona er terecht is gekomen. Met de hulp van anderen (bijv. de zeelieden) komt Jona in beweging en trekt hij naar Nineve. Daar komen de mensen ook in beweging en zo geven ze het verhaal een nieuwe wending. Speel jij mee met je vrienden en vriendinnen?
Meer informatie volgt via Bijeen en je jeugdgroep leiding. Je kunt je ook al aanmelden met een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijdoenmee
Groen Kerk