Protestanse Gemeente Naaldwijk

Inlog informatie vindt u rechts onderin op de voorlaatste pagina van Eén.

Privacy beleid Protestantse gemeente Naaldwijk

avg.pngVanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Alle organisaties die persoonsgegevens verwerken, moeten hieraan gevolg geven, in de vorm van een beschrijving van het privacy-beleid. Dus ook de Protestantse gemeente Naaldwijk. De bijgevoegde notitie is gebaseerd op een model dat door de landelijke kerk is opgesteld. De notitie beschrijft hoe we als kerk met privacygegevens willen omgaan. Hebt u vragen over hoe de Protestantse gemeente Naaldwijk met uw persoonsgegevens omgaat, neem dan contact op met Wilfred de Zeeuw, de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., die de invoering van de AVG coördineert.