Inschrijven voor diensten, online diensten en meditaties

Op zondagmorgen 9.30 uur zenden we de kerkdienst uit vanuit de Ontmoetingskerk en vier per week om 19.30 uur een meditatie. Om kerkdiensten bij te wonen moet u zich inschrijven.

Inschrijven kerkdienst Kerkomroep Meditaties

Kerkenraad

De kerkenraad bestuurt de kerk en wikkelt lopende zaken af. Veel van deze zaken worden voorbereid door de Colleges van Kerkrentmeesters en Diakenen en de Taakgroepen, allen vertegenwoordigd in de Kerkenraad. De werkgroepen Groene Kerk en Centrale Werving worden direct vanuit de kerkenraad aangestuurd. Minimaal twee keer per jaar wordt teruggekoppeld naar de gemeente via een gemeenteoverleg. Natuurlijk kunnen afzonderlijke gemeenteleden ook contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijdoenmee