Inschrijven voor diensten, online diensten en meditaties

Op zondagmorgen 9.30 uur zenden we de kerkdienst uit vanuit de Ontmoetingskerk en vier per week om 19.30 uur een meditatie. Om kerkdiensten bij te wonen moet u zich inschrijven.

Inschrijven kerkdienst Kerkomroep Meditaties

College van Kerkrentmeesters

De kerkrentmeesters zijn verantwoordelijk voor de “zakelijke” organisatie van de Protestantse gemeente Naaldwijk. Belangrijke taken daarbij zijn:

• geldwerving (zorgen dat datgene wat de gemeente nodig heeft en gebruikt ook betaald kan worden);
  • zorg voor het beschikbaar zijn van ruimten voor de erediensten en de andere activiteiten van de gemeente;
  • zorg voor de gebouwen (onderhoud, verwarming, bouw, verhuur, vergunningen);
  • de werkgeversfunctie voor degenen die in dienst zijn van de gemeente;
  • het bijhouden van de registers en archieven van de gemeente.

Inleveradres voor declaraties en facturen:

p/a: Protestantse gemeente te Naaldwijk
Anjerlaan 47