Protestanse Gemeente Naaldwijk

Verwante artikelen

Inlog informatie vindt u rechts onderin op de voorlaatste pagina van Eén.

Taakgroep Communicatie

In onze gemeente worden verschillende communicatiemiddelen ingezet. Die worden tot uitvoering gebracht door aparte werkgroepen. De Taakgroep Communicatie (TC) moet zorgen voor de afstemming van de verschillende middelen en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het communicatiebeleid.

Communicatiebeleid

Richtinggevend voor het communicatiebeleid is de visie van onze gemeente en de beleidsprioriteiten die de kerkenraad voor de periode 2012-2015 heeft vastgesteld.
In het communicatiebeleidsplan heeft de Taakgroep aangegeven waarom, wat, naar wie en hoe we willen communiceren.

Door gemeenteleden te enthousiasmeren voor de verschillende activiteiten willen wij de betrokkenheid van gemeenteleden stimuleren. Door verdriet en vreugde onder de aandacht te brengen bevorderen we het omzien-naar-elkaar.

Naast deze interne communicatie richten wij ons ook op mensen die geen lid zijn van onze gemeente. We willen een open gemeente zijn, open naar de samenleving.

Kernwoorden in hoe wij mensen willen aanspreken, zijn inspirerend, positief, open en duidelijk.

Werkplan seizoen

Het komende seizoen geven wij prioriteit aan de volgende zaken:

• Het herzien van Een waardoor deze gemeenteleden meer aanspreekt.
  • Het verzamelen van 06-nummers en mailadressen van gemeenteleden, met name de leden tussen 12 en 45 jaar.
  • Het verbeteren van de website zodat deze meer aansluit bij de behoeften.
  • Het maken van activiteitenlijsten en die op een aansprekende wijze communiceren.
  • Het verbeteren en intensiveren van de externe communicatie, via bijvoorbeeld huis-aan-huis bladen.
  • Het verbeteren van de communicatie tussen de diverse groepen binnen onze gemeente (kerkenraad, taak- en werkgroepen etc.). Deze communicatie is belangrijk voor een goede interne en externe communicatie.