Linda van Reeven

FotoMijn naam is Linda van Reeven, moeder van twee jongens en ik ben sinds 2013 lid van Tandem.

Waarom? De liefde die God heeft voor de mensen raakt mij. En het is goed om die Liefde door te geven aan de mensen om je heen. Elk kind verdient de aandacht en steun die hij nodig heeft. Daar willen we, als gemeente, elkaar zoveel mogelijk bij helpen. En Tandem is er speciaal voor de jeugd. Samen genieten van de mooie dingen en elkaar te helpen bij minder makkelijke dingen, dat hoort gewoon bij samen gemeente-zijn.

Je vindt ons onder andere bij activiteiten van de kerk, zoals de Aandachtszondag, Gemeentezondag of bijvoorbeeld als we op bezoek komen bij je jeugdgroep. Ook leiden we eens in de paar weken de Chillroom op zondagochtend na de kerkdienst.

Je kunt altijd een praatje met een van ons maken of contact opnemen via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zijn we via onze Facebookpagina bereikbaar.