Buurtrestaurant Bij Mekaar zoekt nieuwe koks

logo bij mekaarIedere woensdagavond gaan de deuren van de kerk open voor het buurtrestaurant Bij Mekaar in de Ontmoetingskerk. Iedere keer zit de zaal vol met mensen die niet alleen komen voor het eten, maar ook voor de gezelligheid. Daar is duidelijk behoefte aan, dus we gaan graag door met het buurtrestaurant. Eén van de redenen dat het goed draait is ook dat we voldoende vrijwilligers hebben. Dat betekent dat je als vrijwilligers niet té vaak aan de beurt bent.

Om die reden zoeken we een tweetal mensen die samen zo’n zes keer per jaar willen koken in het buurtrestaurant. Om gezondheidsredenen moest één koksteam er namelijk mee ophouden dit jaar. Voor de groep vrijwilligers die de koks helpen zoeken we ook één nieuwe vrijwilliger. Het is gezellig en dankbaar werk, dus we hopen dat we wat reacties krijgen. U kunt reageren bij Mieke Dekker (06 1023 1507) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 1805 7070). U kunt ook bij hen terecht als u wat meer informatie wilt over de taak van de koks en de vrijwilligers.