Stichting YDF komt naar de Ontmoetingskerk

ydf-20200209.jpgWater. Water dat veilig en gezond is. Dat je zomaar kunt drinken. Voor ons vanzelfsprekend. Voor veel mensen in andere delen van de wereld allesbehalve vanzelfsprekend. De stichting Youth Development Foundation doet daar wat aan. De plaatselijke bevolking van dorpen in de Dominicaanse Republiek worden geholpen om zelf waterleidingsystemen aan te leggen. En onze kerk helpt de stichting met de broodnodige financiƫle steun.

Arjan en Wil Groeneveld zijn de motor van deze stichting. Zondag 9 februari komen ze meer over het werk van de stichting YDF vertellen. Tijdens en na de kerkdienst. We hopen dat er veel mensen komen zodat de betrokkenheid bij en de steun voor de stichting in onze kerk verder groeien.