Levende adventskalender

adventskalender.jpgJe kent ze vast wel de adventskalenders. Iedere dag mag er een deurtje open en steeds vind je iets leuks of lekkers achter de deur.
Dit jaar willen we met elkaar een levende adventskalender vormen. Iedere avond tussen eerste advent en eerste kerstdag opent er ergens in Naaldwijk een deur. Mensen verzamelen zich van 19.00 – 19.30 uur achter die deur om samen toe te leven naar kerst. Zo geven we samen invulling aan deze periode van verwachten. Doen jullie mee? Leuk!

In de kerk ligt een kalender die je kunt invullen. Het is de bedoeling dat er iedere dag een andere deur opent. Als je je naam ingevuld hebt mag je zorgen dat je een kleine activiteit bedenkt. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Samen een kerstbal maken, of naar foto’s kijken. Een lied zingen, of een kerstverhaal horen. Of gewoon kletsen bij een vuurkorf. Verder hoef je op de betreffende avond alleen nog maar je deur open te doen en te zorgen voor een bakje thee of koffie.
Je kunt ook op een andere manier meedoen. Stap dan in de adventstijd op de fiets en doe mee! Zorg dat je om 19.00 uur aankomt bij het huis dat op de kalender staat en laat je verwelkomen. Na een half uurtje samenzijn is het weer tijd om verder te gaan.

Meer informatie krijg je bij Wendy Vooijs, Emmy van den Berg of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P.S. In de weken van advent komen de adressen telkens op de Bijeen te staan!