Protestanse Gemeente Naaldwijk

About Everybody! Programma 2017-2018

AboutEverybody-klOok dit jaar heeft  About Everybody weer een gevarieerd programma samengesteld. Dus schrijf deze data alvast in je agenda want, het is zeker de moeite waard.

10 november starten we met een boekbespreking. In “Huil maar niet, mama ... Alleen mijn bloed is ziek” vertelt Bertine van de Poll over de drie jaar durende strijd tegen kinderkanker. De strijd van haar zoon Daan, maar ook de strijd van Bertine, vader Erik, zusje Isa en broertje Thijn. Een boek voor lotgenoten, maar ook voor iedereen die wil leren dat 'gewoon', eigenlijk heel bijzonder is.
Locatie: De Rank in de Ontmoetingskerk.

9 februari wegens succes geprolongeerd, de enige echte About Everybody Pub Quiz. Onder het genot van een hapje en een drankje worden jullie uitgedaagd om de moeilijkste vragen te beantwoorden. Dus stel alvast een team samen en ga oefenen voor de leukste Quiz van het Westland.
Locatie: Pax, Verdilaan 2a, Naaldwijk.

23 maart Bloemschikken Pasen. Inmiddels is het al de derde keer dat we gaan bloemschikken. Onder leiding van een bloemist gaat iedereen met een prachtig stuk voor Pasen naar huis.
Locatie: Ontmoetingskerk.

25 mei Jeu de Boules! Op de laatste avond van het seizoen organiseren we een leuke, gezellige, sportieve avond.

Voor alle informatie over onze activiteiten, hou onze Facebookpagina in de gaten. Uiteraard delen we dit ook in de Een en de Bijeen. Of spreek iemand aan van About Everybody!  We hopen u te ontmoeten bij een van onze activiteiten.

Lettie, Bianca, Frans, Nanda, Vincent, Dennis, Johan en Mariska