Protestanse Gemeente Naaldwijk

About Everybody! Programma 2018-2019

AboutEverybody-klOok dit jaar heeft About Everybody weer een gevarieerd programma samengesteld. Dus schrijf deze data alvast in je agenda want, het is zeker de moeite waard.

• 12 oktober starten we met een avond vol muziek. In “De plaat en je verhaal” om 20:00 uur in het gezellige nieuwe Atrium van de Ontmoetingskerk. Vind jouw pareltje uit de popmuziek, op LP, Vinyl singel, CD of cassettebandje en vertel jouw verhaal over deze plaat. Zodat we kunnen genieten van je plaat en jouw muziek onze muziek wordt.

• 7 december organiseert About Everybody een bloemschikavond. Op deze creatieve avond gaan we aan de slag met mooie groen materialen om een schitterende Kerst creatie te maken. U wordt uiteraard begeleid door  een professionele bloembindster. De kosten zijn € 20,-  per persoon inclusief materialen en ondergrond  en een kopje koffie of thee met wat lekkers en een drankje na afloop met een hapje. Neem wel uw eigen mesje en snoeischaar mee. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen. Aanvang 19:45 uur in de Ontmoetingskerk. Aanmelden bij Mariska van der Kaaij.

• 8 maart wegens succes geprolongeerd, de enige echte About Everybody Pub Quiz. Onder het genot van een hapje en een drankje worden jullie uitgedaagd om vragen te beantwoorden, in diverse categorieën, algemeen, sport, muziek, actueel enzzzzz…..  Dus stel alvast een team samen en ga oefenen voor de leukste Quiz van het Westland.
    Locatie: Ontmoetingskerk.

• 14 juni eindactiviteit  Op de laatste avond van ons seizoen organiseren we een leuke avtiviteit , waarvan de locatie, tijden en kledingadvies nu nog niet verklapt worden.
    Voor alle informatie over onze activiteiten, hou onze Facebookpagina in de gaten. Uiteraard delen we dit ook in de Een en de Bijeen. Of spreek iemand aan van About Everybody!  We hopen u te ontmoeten bij een van onze activiteiten.

Lettie, Bianca, Frans, Nanda, Johan en Mariska.