Bezinning • Beleving • Verdieping

bbv.jpgDe taakgroep BBV is trots op het programma voor het nieuwe seizoen. ‘Inclusief’ is het leidende thema dit seizoen. In de kerk zeggen we dat iedereen mee mag doen, maar de realiteit is weerbarstig. Dit seizoen bezinnen we ons hierop. Het programma is veelzijdig, uitdagend en gericht op meer leeftijdsgroepen. Echt voor ieder wat wils!
Speciale aandacht verdienen de gezamenlijke activiteiten met de protestantse gemeenten van ’s-Gravenzande en Monster. De avonden met Kees van der Zwaard en Dirk de Wachter zullen een breder publiek trekken.

Ook vertrouwde programma-onderdelen komen weer terug. In de leerhuisavonden in de Oude Kerk staan inssluiting en uitsluiting in de Schriften centraal. Elke laatste maandag van de maand gaan we onder leiding van een van onze predikanten bijbelen. Dit seizoen sluiten we aan bij het thema ‘de kracht van kwetsbaarheid’ en zijn Bijbelgedeeltes gekozen die daarbij aansluiten.
Niet onvermeld mag blijven dat er verschillende gespreksgroepen en meditatiegroepen zijn, waarbij u van harte welkom bent. Voor meer informatie verwijs ik graag naar onze mooie folder die dit jaar via mail verstuurd wordt. We hopen dat u de data direct in uw agenda zet! Natuurlijk zullen ook alle activiteiten zijn terug te vinden op de website www.pkn-naaldwijk.nl, waar ook informatie te vinden is over hoe en waar je je aan kunt melden.

Voor meer informatie over de taakgroep "Bezinning • Beleving • Verdieping" kunt contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor enkele activiteiten is inschrijven noodzakelijk dat kan via volgende knop Inschrijven