Nieuw seizoen Bezinning • Beleving • Verdieping

bbv.jpgDe taakgroep BBV is trots op het programma voor het nieuwe seizoen. 'De kracht van kwetsbaarheid’ is het leidende thema voor dit seizoen. Durf in de samenleving en in de kerk kwetsbaarheid onder ogen te zien en ontdek welke kracht daarin schuil gaat. Het programma is veelzijdiger, uitdagender en gericht op meer leeftijdsgroepen. Echt voor ieder wat wils!
Speciale aandacht verdienen de gezamenlijke activiteiten met de protestantse gemeenten van ’s-Gravenzande en Monster. De avonden met Stefan Paas, Tim van Wijngaarden en Dirk de Wachter zullen een breder publiek trekken.

Ook vertrouwde programma-onderdelen komen weer terug. In de leerhuisavonden in de Oude Kerk staan wonderen centraal, maar er is ook, op verzoek, een avond over het uiteengroeien van de joden en de christenen in de eerste eeuw. Elke laatste maandag van de maand gaan we onder leiding van een van onze predikanten bijbelen. Dit seizoen sluiten we aan bij het thema ‘de kracht van kwetsbaarheid’ en zijn Bijbelgedeeltes gekozen die in het boek ‘Groene theologie’ van Trees van Montfoort een rol spelen.
Niet onvermeld mag blijven dat er verschillende gespreksgroepen zijn, waarbij u van harte welkom bent. De nieuwste groep is speciaal voor mensen van 40-60 jaar en heet Talk Talk.
Voor meer informatie verwijs ik graag naar onze mooie folder die bij dit nummer van Een verspreid zal worden. We hopen dat u de data direct in uw agenda zet! Natuurlijk zullen ook alle activiteiten zijn terug te vinden op de website www.pkn-naaldwijk.nl

Voor meer informatie over de taakgroep "Bezinning • Beleving • Verdieping" kunt contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..