Westland Ontmoet in de Oude Kerk

Wook-logo.jpgGrote bijeenkomsten waarin veel mensen elkaar ontmoeten zijn vanwege corona niet mogelijk. Maar met een flink aantal kleine bijeenkomsten bereik je eigenlijk hetzelfde. Zo meenden Vluchtelingenwerk, Muziekmeesters Westland, VitisWelzijn en de PkN-kerken in Naaldwijk. Samen bedachten zij een aantalverschillende activiteiten. Die vinden allemaal plaats in de Oude Kerk aan het Willhelminaplein in Naaldwijk. Dinsdag 29 september begint de burgemeester met ‘de preek van de leek’. De activiteiten lopen door tot zaterdagmiddag 3 oktober. Kleine activiteiten, met een beperkt aantal bezoekers waarbij de anderhalve meter in acht wordt genomen. Voor sommige activiteiten moet men zich inschrijven (zie programma).

Wook-1-1.jpg