TALK TALK: gespreksgroep van 40 – 60 jaar

talktalkJe spreekt elkaar binnen de vrienden- en kennissenkring over van alles, maar wanneer kom je nog in gesprek over geloofs- en levensvragen? Vanuit de behoefte om het hier wél regelmatig over te hebben, heeft een klein groepje mensen de afgelopen tijd een paar keer gebrainstormd hoe we dit vorm zouden kunnen geven.

We kwamen gezamenlijk tot de volgende invulling:

  • Eens in de zes weken komen we met een vaste groep van 8 à 9 mensen bij elkaar.
  • We spreken dan zowel over het geloof als over maatschappelijke vraagstukken.
  • Bij het eerste kun je denken aan onderwerpen als: wat is jouw Godsbeeld, wie is Jezus voor jou, leven na de dood. Bij de maatschappelijke onderwerpen noemen we als voorbeeld: immigratiepolitiek, het milieu en voltooid leven.
  • We richten ons in eerste instantie op de leeftijd van 40 tot 60 jaar.

De eerste groep is van start gegaan, maar opgeven kan nog!

We waren blij verrast dat op onze oproep voor TALK TALK in de vorige Een zich de nodige mensen hebben aangemeld. Zodanig dat de eerste groep van 40- tot 60-jarigen in mei kan starten. We hebben zelfs enkele mensen moeten teleurstellen. Maar mochten er zich nog meer mensen melden, dan is het idee om in het najaar met een tweede groep te starten. Voordeel is dat in de eerste groep dan ervaring is opgedaan met de onderwerpen en de invulling daarvan.
Dus mocht je nog interesse hebben om deel te nemen aan TALK TALK of hierover meer informatie willen, geeft dit dan door aan een van onderstaande personen. Je mag het ook melden door een mail naar hen te sturen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.