TALK TALK: eerste groep gestart

talktalkJe spreekt elkaar binnen de vrienden- en kennissenkring over van alles, maar wanneer kom je nog in gesprek over geloofs- en levensvragen? Deze zin was de inleiding tot een oproep om je op te geven voor de nieuwe gespreksgroep TALK TALK. Zo’n 15 personen hebben dit inmiddels gedaan. In mei kon daarom de eerste groep van start gaan.

TALK TALK is bedoeld voor mensen tussen de 40 en 60 jaar die af en toe de tijd willen nemen voor ‘een goed gesprek’. De eerste groep kwam hierbij tot de volgende invulling:

  • Eens in de zes weken komen we in een vaste samenstelling (met 9 personen) bij elkaar.
  • We spreken dan afwisselend over geloofs- en maatschappelijke onderwerpen.
  • Bij het eerste kun je denken aan onderwerpen als: wie is Jezus voor jou, leven na de dood, geloofsopvoeding. Bij de maatschappelijke onderwerpen noemen we als voorbeeld: immigratiepolitiek, het milieu en voltooid leven.

Opgeven voor 2e groep kan nog – vol is vol !!

Vanwege het aantal aanmeldingen kon niet iedereen in de eerste TALK TALK-groep starten. Dat is natuurlijk jammer voor de betrokkenen, maar dit heeft wel als voordeel dat we eerst ervaring kunnen opdoen met de onderwerpen die we willen bespreken. De gedachte is om in het najaar met een tweede groep te beginnen. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Mocht je nog interesse hebben om deel te nemen aan TALK TALK of hierover meer informatie willen, geeft dit dan door aan een van onderstaande personen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.