De maakbaarheid van succes is een illusie. Gaat niet door

de_wachter_groot_72dpi.jpg“Ik pleit voor gewonigheid.”, “De zin van het leven is het zoeken!” en “Liefde: Een onmogelijk verlangen?”
Allemaal uitspraken van de bekende Vlaamse hoogleraar Dirk De Wachter, psychiater in Leuven. Hij is bereid zijn denkbeelden met ons te komen delen. Ons uit te leggen wat hij bedoelt, als hij zegt dat onze westerse samenleving ‘voldoet aan alle negen criteria van borderline’ en nog veel meer.

Op woensdag 13 mei 2020 om 19.30 uur in de Oude Kerk te Naaldwijk. Kaarten à € 6,-. zijn alleen vooraf verkrijgbaar en hier te bestellen. De verkoop start voor de kerken per 1 maart en vanaf 1 april zal ook naar buiten gepubliceerd worden en zullen de kaarten ook daarbuiten verkocht worden. Wees er dus op tijd bij, want vol is vol. De capaciteit van de Oude Kerk is beperkt!
Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Protestantse gemeenten in ’s-Gravenzande, Monster en Naaldwijk

In samenwerking met de Protestantse gemeenten in ’s-Gravenzande en Monster