Inspiratieavond 2018 “De Draaitafel"

pubkwis.pngNa het succes van de eerste inspiratieavond zijn de voorbereidingen voor de tweede ronde al in volle gang. Zoals al eerder vermeld vindt de inspiratieavond 2018 plaats op maandagavond 5 februari 2018. Wij nodigen jou dan ook van harte uit om aan te schuiven bij onze alternatieve pubquiz!
Welke vormen van jeugdwerk brengen jouw jongeren in beweging? We spelen deze avond een alternatieve variant van de pubquiz en leggen het tienerwerk op de draaitafel.

Cor-Jan Matsinger zal er ook dit jaar weer bij zijn en hij zal met zijn enthousiasme deze avond leiden. Corjan Matsinger is eigenaar van Young & Holy, religieus trendwatcher, vader van vier kinderen en jongerenwerker. Hij schreef diverse boeken over jeugdwerk en spreekt veel in kerken, kroegen en evenementen.
Welke dingen moeten we remixen en welke golden oldies werken nog steeds? Een avond vol tips en frisse inzichten om het geloof onder een nieuwe generatie aan te wakkeren en te stimuleren.
Een team bestaat uit minimaal 2 personen, maar meer is veel gezelliger! Schrijf jouw jeugdwerk-team in door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app: 06 53 169 418 ( graag wel even je naam erbij) Voor ieder die niet in een jeugdteam zit, maar er toch bij wil zijn, vorm een team en schrijf je in.

Maandag 5 februari staat vanaf 19.45 staat de koffie voor je klaar in de Ontmoetingskerk.
Jij bent er toch ook bij?

Groeten,
Namens de jeugdraad,