Export ICS

Inleveren goederen voor Dorcas

Evenement

Titel:
Inleveren goederen voor Dorcas
Wanneer:
maandag 3 juni 2019, 13.00 uur - 20.00 uur
Locatie:
Ontmoetingskerk - Naaldwijk
Categorie:
Overige

Omschrijving

Elke eerst maandag van de maand van 13 tot 20 uur zal de Dorcas auto weer klaarstaan op de parkeerplaats bij de Ontmoetingskerk aan de Anjerlaan 47 in Naaldwijk. Voor hulpgoederen zoals kleding, schoenen, dekens, lakens, handdoeken, speelgoed en toiletartikelen. Ook  keukenspullen, zoals pannen, bestek en serviesgoed kunnen we goed gebruiken. Deze goederen worden gesorteerd in het Dorcas-regiodepot in De Lier, Hondert Margen 24. Daar kunt u de kleding dagelijks in de container deponeren. Andere hulpgoederen kunt u afgeven tijdens de openingstijden: maandag en dinsdagmorgen van 9:30 tot 11:30 en vrijdagavond van 19 tot 20 uur.
Tijdens de openingstijden sorteren vrijwilligers de spullen voor projecten in Oost Europa en Afrika. Een gedeelte van de ingezamelde goederen stellen we beschikbaar aan projecten. Wanneer de projecten dit nodig hebben transporteren we deze goederen en stellen we ze beschikbaar aan de mensen in onze projecten. Deze kleding krijgt direct een tweede leven. Mensen die zelf geen geld hebben om kleding te kopen geeft dit een stukje van hun waardigheid terug.
Het andere gedeelte van de goederen stellen we beschikbaar voor de verkoop (in Dorcas Winkels of door verkoop aan andere organisaties). Hiermee ontstaan er fondsen voor onze projecten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Zo zorgt uw kleding bijvoorbeeld voor een goede opleiding, schoon water of medische zorg.

Voor meer informatie dhr. Leen Dekker: 06-44899554
Dorcas Regiodepot De Lier


Locatie

Locatie:
Ontmoetingskerk - Website
Straat:
Anjerlaan 47
Postcode:
2671 DH
Plaats:
Naaldwijk
Land:
Netherlands