Protestanse Gemeente Naaldwijk

Export ICS

De plaat en jouw verhaal

Evenement

Titel:
De plaat en jouw verhaal
Wanneer:
vrijdag 12 oktober 2018, 20.00 uur - 23.59 uur
Locatie:
Ontmoetingskerk - Atrium - Naaldwijk
Categorie:
AboutEverybody

Omschrijving


AboutEverybody zklAbout everybody gaat ook dit jaar weer een aantal avonden organiseren voor jong en oud. Onze eerste avond staat in het teken van de popmuziek.
Vertel ons waarom dit nou jouw pareltje uit de popmuziek is en we draaien je plaat. Het mag een Singeltje zijn of een heel album, waar we dan 1 of 2 nummers van draaien. Dus duik in je muziekarchief en vind jouw favoriet op Cassettebandje, CD, LP of Vinyl Singel en neem hem mee. Kan je hem niet meer vinden, dan kan digitaal ook via Spotify, of we pluggen je mobieltje in!

Op 12 oktober ben je om 20:00 uur samen met je plaatje van harte welkom in het vernieuwde, gezellige Atrium van de Ontmoetingskerk waar we een knus gezellig hoekje hebben. Daar horen we graag onder het genot van een hapje en een drankje wat jouw muziek nou zo bijzonder maakt. Wat raakt je, inspireert je, vind je gewoon een lekkere plaat of wat vind je een lekkere dansplaat om uit je dak te gaan!  Natuurlijk mag je ons ook alleen laten genieten van de muziek en ook zonder plaatje ben je van harte welkom.
We zouden het leuk vinden als jong en oud mee doen, dus muziek van de 60’s, 70’s, 80’s tot en met vandaag.
Maakt van jouw muziek onze muziek en geniet! We hopen everybody te zien op de 12de.Locatie

Locatie:
Ontmoetingskerk - Atrium
Straat:
Anjerlaan 47
Postcode:
2671 DH
Plaats:
Naaldwijk
Land:
Netherlands