Export ICS

Inspiratieavond voor jeugdleiders

Evenement

Titel:
Inspiratieavond voor jeugdleiders
Wanneer:
maandag 28 januari 2019, 20.00 uur - 21.30 uur
Locatie:
Ontmoetingskerk - Naaldwijk
Categorie:
Jeugd

Omschrijving

inspiratie-avond-20190128-2.jpgOp 28 januari is er voor iedereen die te maken heeft met jongeren een inspiratieavond in de Ontmoetingskerk.
Voor deze avond hebben we Martin de Groot uitgenodigd. Hij één van de partners van jeugdwerk.info; een innovatief netwerk voor freelancers en onderzoek op het gebied van christelijk jeugdwerk in Nederland.

De avond is speciaal gericht op alle jeugdleiding die nieuwe ideeën willen opdoen in leuke vernieuwende werkvormen. We hopen dat je op deze avond nieuwe inspiratie vindt voor jouw werk met de jeugd. En dat we op deze avond samen nieuwe werkvormen uit kunnen proberen, kunnen verzinnen en leren gebruiken.
Natuurlijk zijn ook belangstellende ouders, oud-jeugdwerkers, toekomstige jeugdwerkers, en alle andere belangstellenden welkom.
De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Graag even opgeven of je komt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: of de app: 06-531 69 418

Tot ziens, namens de jeugdraad,
Marjan de Vries, Jan Kuijvenhoven

 

inspiratie avond 20190128 poster


Locatie

Locatie:
Ontmoetingskerk - Website
Straat:
Anjerlaan 47
Postcode:
2671 DH
Plaats:
Naaldwijk
Land:
Netherlands