Export ICS

About Everybody: Avondje vinyl draaien

Evenement

Titel:
About Everybody: Avondje vinyl draaien
Wanneer:
vrijdag 11 oktober 2019, 20.00 uur
Locatie:
Ontmoetingskerk - Atrium - Naaldwijk
Categorie:
AboutEverybody

Omschrijving


lpAbout Everybody gaat ook dit jaar weer een aantal avonden organiseren voor jong en oud. Onze eerste avond staat in het teken van jouw vinyl LP’s en singles. Dus geen CD’s, Spotify of Youtube. Wij draaien jou plaatje en jij mag vertellen waarom deze zo mooi, leuk of speciaal is. Heb je een herinnering aan het plaatje, waar was je, een concert? Of heb je het nummer gewoon grijs gedraaid?

Op 11 oktober ben je vanaf 20.00 uur samen met je vinyl van harte welkom in het gezellige Atrium van de Ontmoetingskerk waar we een knus hoekje hebben. Daar horen we graag onder het genot van een hapje en een drankje wat jouw muziek nou zo bijzonder maakt.
Ook zonder vinyl ben je van harte welkom, want we hebben bakken vol singles staan waarin jij kunt snuffelen naar jou favoriet. Natuurlijk mag je ons alleen laten genieten van de muziek, maar als je er een leuke anekdote bij hebt is leuker!
We zouden het leuk vinden als jong en oud mee doen, dus muziek van de 60’s, 70’s, 80’s tot en met vandaag, als het maar op vinyl is.
Everybody want’s to hear your music! We hopen everybody te zien op de 11de.Locatie

Locatie:
Ontmoetingskerk - Atrium
Straat:
Anjerlaan 47
Postcode:
2671 DH
Plaats:
Naaldwijk
Land:
Netherlands