Top2000 uitzending

Zondag 27 December kun je de Top2000 dienst vanuit de Ontmoetingskerk Live volgen via onze live-stream. Dit kan dit jaar op twee manieren:

• Je kunt meekijken & beleven via ZOOM:

Kijk je mee op een smartphone, tablet of een laptop met Camera? Doe dan mee via Zoom. Op deze manier kunnen wij jullie ook zien! Zet dan wel je camera aan natuurlijk. Het is natuurlijk wel zo leuk voor de band om op deze manier jullie reacties te kunnen zien!

Deelnemen via Zoom kan door op deze link te klikken.

Houdt er via Zoom wel rekening mee:

• Er is een maximaal aantal mensen dat mee kan kijken via Zoom, als het niet lukt om erin te komen, kijk dan alsnog via Kerkomroep
    • Wees je bewust dat de naam die je in Zoom opgeeft en jullie webcam beelden zichtbaar kunnen zijn voor andere kijkers van de Top2000 dienst
    • Je hebt de Zoom app nodig, maar dat wijst zichzelf als je de link aanklikt

• Je kunt meekijken via Kerkomroep

De dienst wordt ook uitgezonden via Kerkomroep. Daar kun je vervolgens kiezen voor het bekijken van de Live Stream.

Beide mogelijkheden zullen vanaf 19:00 uur online zijn.