Rode Loper band

Nieuwe band
Wellicht heeft u ze al gehoord, maar voor in de Rode Loper is er een compleet nieuwe band.

zoalsjeband-klDe bandleden
Nu de band een naam heeft wordt het de hoogste tijd dat we ons aan u voorstellen. Op dit moment bestaan wij uit 10 band-leden, waarvan enkele vanaf de oprichting al betrokken zijn en andere later zijn aangehaakt. Vanaf volgende maand zal maandelijks een band-lid zich in maandblad Een aan u voorstellen.

Repetities
Met de gehele band repeteren wij woensdagavond om de week in de Ontmoetingskerk van 19.30 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze repetitie zijn alle band-leden aanwezig, maar een aantal van ons komt elke week bij elkaar om te repeteren. Mensen die het leuk vinden om eens te kijken zijn van harte welkom.

Wij hopen nog veel mooie nummers aan u te laten horen. Mocht u zelf suggesties of ideeën hebben, laat dit dan aan ons weten!

De band verzorgt de muzikale begeleiding in alle Rode-Loper-vieringen in de Ontmoetingskerk op de 1e zondag van de maand.

Een muzikale groet van de Band