Reserveringen kerkdiensten

Met ingang van 1 juli kunnen kerkgangers weer deelnemen aan de kerkdienst. Het is verplicht om hiervoor een reservering te maken. Leest u aub de algemene hygiëne maatregelen en het protocol voor de kerkdienst hieronder aandachtig door voordat u een reservering maakt.
U kunt de reservering maken door hieronder op de link van de betreffende dienst te klikken. Een korte uitleg over het maken van de reservering vindt u hier (zie volgende pagina). Indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn kunt u zich opgeven voor de wachtlijst, we proberen u dan voorrang te geven voor de volgende kerkdienst.

Beschikt u niet over een computer dan kunt u wellicht iemand van uw familie of in uw omgeving vragen de reservering voor u te maken. Mocht dat niet lukken dan kunt u contact opnemen met Monique van der Zijden, tel. 06 – 1037 8128 voor verdere hulp.

Algemene hygiënemaatregelen

• Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging;
  • Hoest en/of nies in de binnenkant van de elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi dit daarna weg;
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst;
  • Houd 1,5 meter steeds afstand, zowel bij binnenkomst als tijdens de bijeenkomst;
  • Schud geen handen;
  • Beperk het toiletgebruik;
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos.

Protocol kerkdienst

• De kerkgangers met ticket komen kort voor aanvang naar de kerk;
  • De ouderling van dienst ontvangt de kerkgangers, vraagt naar hun gezondheid, geeft een toelichting op de spelregels en doseert de binnenkomst van het aantal mensen naar de kerkzaal;
  • Bij de ingang moet iedereen de handen desinfecteren;
  • De looproute is afgezet met belijning, koorden en schermen (dit is de taak van de hulpkoster);
  • Bezoekers nemen hun jassen mee in de kerkzaal;
  • De hulpkoster wijst in de zaal de kerkgangers een plaats toe. De plaatsen worden van vooraf opgevuld;
  • Tijdens de dienst kan er voorlopig geen samenzang zijn;
  • Voor de collecte kan Givt worden gebruikt en er worden bij de uitgang twee ruime schalen gezet, met daarbij vermeld de collectedoelen;
  • In overleg met hulpkoster wordt de zaal verlaten, nu in omgekeerde volgorde;
  • Helaas is koffiedrinken na afloop voorlopig nog geen optie; we verzoeken kerkgangers direct na afloop naar huis te gaan.

Reinigingsplan

De kerkzaal wordt ‘s maandags gereinigd. Hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig, laat even weten aan de hulpkoster of ouderling van dienst als u hierbij kunt helpen.

Reservering maken

Als voorbeeld de link voor de kerkdienst van 14 juni 2020, 9.30 uur: https://www.eventbrite.com/e/kerkdienst-ontmoetingskerk-14-juni-930-uur-tickets-108831568150

kerkdienst-registratie.jpg