Bijzondere dienst met thema: “Gewoon doen!”

CGC grp 2017Op 7 april is er weer een bijzondere avonddienst in de Oude kerk te Naaldwijk. Het thema van de dienst is: “Gewoon doen!”. Gewóón doen lijkt gemakkelijk maar is in de praktijk soms moeilijk. We moeten er soms een grens voor over. Gewoon dóen! Jezus wil ons helpen, het gewoon te dóen.
Muzikale inspiratie komt van het Community Gospel Choir uit Rotterdam. Dit gospelkoor bestaat al sinds 1992. Zij zingen niet alleen in kerken maar ook in theaters en op festivals. Daarnaast hebben ze ook diverse radio opnames en cd’s gemaakt.

Ds. H.M. Habekotté uit Maasdijk zal in de dienst voor gaan, organist G. Bal zorgt voor de muzikale begeleiding.We hopen u in deze dienst te inspireren. En u 7 april te mogen begroeten!

Namens de commissie bijzondere diensten, Lian de Gier