Paasviering voor senioren

pasen 7395Op vrijdagmiddag 12 april zal in de Ontmoetingskerk de jaarlijkse Paasviering voor senioren worden gehouden. Het is mooi en waardevol om elkaar dan te ontmoeten! We zitten nog in de 40-dagentijd, ruim een week voor Pasen. Dus ook het Passieverhaal zal meeklinken. Vanaf 14.30 uur is iedereen welkom in het Atrium voor een kopje koffie of thee. De viering zelf begint om 15.00 uur. Daarvoor verplaatsen we ons naar de kerkzaal.

We zullen liederen zingen en ds. Eibert Kok zal woorden ter overdenking spreken. Op die manier staan we stil bij de weg die Jezus gegaan is. We hopen met elkaar een mooie viering te hebben! Aansluitend is er een gezellig samenzijn in het Atrium onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf 15.00 uur is de viering ook te volgen via de kerkradio of via www.kerkomroep.nl.
Graag opgeven vóór zondag 7 april bij Lea Knoppert (tel. 626336) of bij Jos van der Wel (tel. 628399, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bij hen kunt u ook doorgeven of u vervoer nodig hebt. Hartelijk welkom!

Namens de Taakgroep Pastoraat: Emmy van den Berg, Geeke de Bruijn, Eibert Kok, Ineke Valstar