Bijzondere dienst met thema: “Op reis naar jou”

Zondagavond 23 juni, aanvang 19.00 uur, is er in de Oude Kerk te Naaldwijk een dienst met als thema “op reis naar jou”. In deze tijd van het jaar waarin veel mensen op reis gaan naar de meest bijzondere, exotische of juist rustgevendste bestemming, moeten we elkaar en God niet uit het oog verliezen. De voorganger tijdens deze dienst is dominee Dirk van Duijvenbode uit Hoek van Holland. De organist is Gerard Bal.

Het Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge uit Dordrecht zorgt voor de muzikale omlijsting. Dit is een Eigentijds, enthousiast en inspirerend gospelkoor met jongeren van 16 tot en met 30 jaar. Zij zingen zowel Nederlands als Engelstalig.

Wij gaan er een mooie dienst van maken!

Vindt u het fijn om een dienst georganiseerd door de Commissie Bijzondere Diensten bij te wonen, dan kunt u de diensten van dit jaar alvast in uw agenda zetten.

*Op 29 september wordt er een dienst georganiseerd met Ds. Gerrit van Dijk
uit Maassluis. Het koor Unlimited uit Hardinxveld-Giessendam zal dan voor u optreden.

* Op 10 november wordt de dienst geleid door Anton v. Dalen uit Naaldwijk.
De muziek zal dan verzorgd worden door een deel van de muziek vereniging Honsels Harmonie uit Honselersdijk.