Protestanse Gemeente Naaldwijk

Denk niet zwart, denk niet wit, denk veelkleurig

Piet Mondriaan Victory Boogie WoogieZondagavond 30 september is er in de Oude Kerk te Naaldwijk een dienst met als thema, “Denk niet zwart, denk niet wit, denk veelkleurig.” Iedereen is anders, bijzonder en heel speciaal en zo verschillen we allemaal!
De voorganger tijdens deze dienst is dominee Piet Schelling uit Monster en de organist is Gerard Bal. De veel stemmige  zang- en muziekgroep  ”Double Sound” uit Dordrecht onder leiding van Zuri Ramírez Velasco, zorgt voor de muzikale omlijsting.
Deze groep bestaat uit 33 enthousiaste leden, zij zingen zowel Engels- als Nederlandstalige liederen. Hun begeleiding zal bestaan uit piano, fluit en drums.

Wij gaan er een mooie dienst van maken!

Vindt u het fijn om een dienst georganiseerd door de Commissie Bijzondere Diensten bij te wonen dan kunt u de volgende diensten alvast in uw agenda zetten.
•    11 november 2018,  Ds. Christiaaan Donner uit Den Haag en het Interkerkelijk koor “Sound of Joy” uit Werkendam.
•    10 februari 2019,  Ds. Irene v/d Meulen uit IJsselstein en “Living Words” uit Valkenburg, bij Wassenaar.
•    7 april 2019,  Ds. Hugo Habbekotte uit Maasdijk en het “Community Gospel Choire” uit Rotterdam.
•    23 juni 2019, Ds. Dirk van Duijvenbode uit Hoek van Holland en het Interkerkelijk Jongerenkoor “Challenge” uit Dordrecht.