Bijzondere dienst ‘Als het tegen zit…..’

HSound-of-Joy-1.jpgoe komt een mens er weer bovenop als het tegenzit? Dominee Christiaan Donner, gevangenispredikant uit Den Haag, ontmoet in zijn werk mensen bij wie het vaak tegenzit en niet zo’n beetje ook. Wat houdt deze mensen op de been, welk doel drijft hen om door te zetten, vaak door alles heen? Is dat hun gezin, uitzicht op een baan of soms het geloof?

Tijdens een bijzondere avonddienst in de Oude Kerk op zondag 11 november zal dominee Donner ons vertellen over situaties die hij in zijn werk in de gevangenis tegenkomt. Over de wonderlijke kracht die mensen ervaren om te blijven werken aan een betere toekomst.
Tijdens deze dienst kunnen we genieten van de prachtige muziek van Sound of Joy uit Werkendam. Dirigent Marcel van der Poel is in de afgelopen jaren vaker te gast geweest in Naaldwijk met één van zijn koren. “Sound of Joy” is een gospelkoor dat ongeveer 75 zangers telt. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige en Engelstalige gospel- en opwekkingsliederen. Het koor wil enthousiasme uitstralen, vandaar ook de naam “Sound of Joy”.
Vindt u het fijn om samen te zingen, te luisteren naar koorzang en op zoek te gaan naar antwoorden? U bent van harte welkom op zondag 11 november om 19.00 uur in de Oude Kerk in Naaldwijk.  

Sound-of-Joy-2.jpg