Protestanse Gemeente Naaldwijk

Opnieuw Top2000kerkdienst in de Ontmoetingskerk

top2000-2018.jpgVorig jaar was er voor het eerst een Top2000kerkdienst in Naaldwijk. Dat was een geslaagd evenement in een bomvolle kerk met veel positieve reacties. “Volgende jaar weer!” werd er gezegd. En jazeker, ook dit jaar komt er weer een Top2000kerkdienst in de Ontmoetingskerk. Met bijna allemaal dezelfde muzikanten als vorig jaar. Ze doen het graag nog een keer. Niet op oudejaarsdag dit keer maar op de dag ervoor, zondag 30 december.

Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. Een tiental nummers uit die Top2000 zal in deze dienst gespeeld worden.
In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweegbrengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Dit komt allemaal terug in de dienst, de nummers zijn uitgezocht rond het thema ‘spijt’. Veel nummers met ‘sorry’ erin. Soms gaat er iets mis in je leven of doe je iets waar je later spijt van hebt. Hoe ga je daarmee om? Hoe kun je verder? Ds. Eibert Kok zal de nummers inleiden en aan elkaar praten. Ook leggen we er een Bijbelverhaal naast. Welke lijntjes lopen er? Waar herkennen we iets van onszelf, gaat er iets meetrillen in onszelf?
Voor dit evenement is een band speciaal samengesteld voor deze gelegenheid met Tine van Baalen, Nicolette Kester, Mick Willemsen (zang), Dick van der Kaaij (toetsen), Jasper van Baalen (gitaar), Lars Boekestijn (basgitaar) en Louis van Leeuwen (drums). Het geluid wordt verzorgd door Richard Dijkshoorn. Alles op de achtergrond ondersteund door Gert Kögeler.
De dienst begint op zondag 30 december om 11.30 uur in de Ontmoetingskerk aan de Anjerlaan 47 in Naaldwijk. Vanaf 11 uur is er inloop. De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel zal er een collecte zijn. Kinderoppas is aanwezig. Er is geen kinderkring. Na afloop is er koffie met oliebollen. Voor meer informatie: Zoek op Facebook: Top-2000-kerkdienst-Naaldwijk of www.pkn-naaldwijk.nl.