Koos Sekrève zingt liedjes van Toon Hermans

toon.jpgOp zondagavond 20 januari a.s., 19.00 uur, heeft de VesperPlus in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein van Naaldwijk een bijzonder thema: Als de liefde niet bestond. Bij dit thema passen teksten en muziek van Toon Hermans heel goed. Toon Hermans, die leefde van 1916 tot 2000 was een nationaal bekende artiest. Hij was cabaretier, zanger, schrijver, dichter en kunstschilder.

In 1999 werd hij tot “artiest van de eeuw” gekozen. Hele generaties heeft hij doen lachen en diep ontroerd. Hij stond dicht bij zijn publiek en geloofde onvoorwaardelijk in de liefde, de kracht die ons allen bindt. Een passend citaat van hem luidt: Liefde is op weg zijn naar jezelf te vinden in elkaar. Koos Sekrève zal in deze VesperPlus vier van zijn liedjes over de liefde uitvoeren, helder geschreven, ontroerend en tijdloos.

Koos Sekrève wordt op de piano begeleid door Gerard Bal. De voorganger is ds. Marjan de Vries. Naast de muziek is er, zoals altijd in een vesper, ruimte voor stilte en gebed. Aanvang 19.00 uur.

Van harte aanbevolen!