Startzondag 15 september 2019 – “Ik ga waar jij gaat!”

starzondag flyerZondagmorgen 15 september vieren we de startzondag door samen op heel diverse wijze te vieren. In het grote gebouw van de Ontmoetingskerk is er die ochtend voor iedereen wat te doen. En allemaal rondom hetzelfde thema: Ruth 1:16 waar Ruth haar schoonmoeder belooft mee te gaan – ‘Ik ga waar jij gaat’.

Zo gaan wij ook onderweg het jaar in. We doen dat in een viering die we gezamenlijk starten, daarna kiest iedereen zelf hoe hij of zij die dienst wil voortzetten.

Van jong tot oud verdiepen we ons ieder op z’n eigen manier in dit thema. Na zo’n drie kwartier apart sluiten we samen de dienst weer af in de kerkzaal. En krijgen we allemaal van jong tot oud de zegen mee.

Hieronder beschrijven we voor u hoe deze zondagmorgen eruit ziet. En geven we alvast een overzicht van de diverse keuzes.

Wat

inloop met koffie en thee voor de liefhebber

gezamenlijke start viering

We gaan uiteen

Zie schema hieronder!

10.00 uur – 10.45 uur

Voortzetting viering in eigen ruimte op eigen manier

Afronding in eigen ruimte terug naar de kerkzaal

Gezamenlijke afsluiting

Koffie, thee

Drankje

Limonade

Kerkzaal

Atrium

Chillroom

Tussen 10.00 uur en 10.45 uur wordt er in de verschillende ruimtes van de kerk op eigen wijze gevierd. Er zijn hiervoor vele keuzes te maken. Op zondagmorgen hoort u meer over de inhoud hiervan. Hieronder geven we alvast schematisch weer wat u kunt verwachten. We willen u uitnodigen ook eens iets anders te kiezen dan normaal.

Wat

Juniorkerk & kinderoppas

Terebint

Met krentenbol en eierkoek

Kinderkring XL en Basics

Ceder

Je mag ook je ouders meenemen

Basics, @home, Schakeltje, Search, 16+ en Albanië

Chillroom & Palm

Jongeren gaan voor, vol is vol

‘Klassieke’ viering

Kerkzaal

Meditatieve wandeling

Buiten (verzamelen bij de hoofdingang onder de overkapping aan de Anjerlaan)

Alleen bij goed weer, max. 48 deelnemers

Heilige Chaos en Eat & Read

Cypres

Ontmoeting rondom een hapje en een drankje

Combi Hallo…Contact?! en Rode Loper

Atrium

About Everybody

De Rank

We ontmoeten u en jullie graag op 15 september!

Groeten van de Startzondagcommissie: Martine Hiemstra, Marijke de Kool, Pieter van Staalduine, Emmy van de Berg, Marloes van der Sar, Marijke Valstar en Marjan de Vries