Protestanse Gemeente Naaldwijk

Oecumenisch zomerwandeling 2018

wat-inspireert-jou.jpgOp donderdag 21 juni a.s. organiseert de Raad van Kerken Naaldwijk een oecumenische zomerwandeling: een leuke en inspirerende activiteit waarbij leden van de verschillende kerken in Naaldwijk elkaar kunnen ontmoeten en spreken.
Het plan is om 19.00 uur in de Oude Kerk te beginnen met een kort avondgebed. Vandaar gaan mensen twee aan twee wandelen van de Oude Kerk naar de Ontmoetingskerk. Het is de bedoeling te wandelen met iemand die lid is van een andere kerk. Tijdens de wandeling gaan ze met elkaar in gesprek over het thema: Wat inspireert je?

We hebben het Pinksterfeest immers nog niet zo lang achter ons liggen. De inspiratie kan van gebeurtenissen komen, van personen, van Bijbelverhalen. De bron van inspiratie kan in het verleden liggen of in het heden. Het gaat er maar om dat mensen met elkaar delen wat hen persoonlijk inspireert.
De bedoeling is dat iedereen rond 19.45 uur in de Ontmoetingskerk is. Daar drinken we met z’n allen koffie of thee met iets lekkers er bij. Na de koffie wordt de wandeling voortgezet met nieuwe tweetallen. Het thema voor het gesprek is nu wat we hopen en verwachten voor de toekomst van de kerk. De wandeling gaat naar de Adrianuskerk. Daar wordt een kort avondgebed gehouden als afsluiting. Daarna drinken we met elkaar een glaasje in de Tuinzaal.
We hopen dat er veel mensen meedoen aan de oecumenische zomerwandeling. U kunt zich inschrijven op een intekenlijst die op 10 en 17 juni in de kerken ligt. U kunt zich ook opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon (0174 786203).
Raad van Kerken Naaldwijk