Kerst in de buurt

kerst-indebuurt.jpgVrijdag 21 december is er een leuke activiteit in het kader van Kerst in de buurt. Net zoals eerdere jaren organiseert de Ontmoetingskerk samen met Vitis Welzijn, Careyn, de stichting Middin en de stichting Perspectief een buurtactiviteit in de Bloemenbuurt. Vrijdag 21 december bent u om 14.00 uur welkom in de Rozenhof. Daar kunt u kerstkaarten maken. Er wordt gezorgd voor materiaal om de kaarten te maken. Om 15.00 uur bent u welkom in de Ontmoetingskerk. Daar is een chocoladecafé, waar mensen elkaar gezellig kunnen ontmoeten. Er staat ook een wensboom in het café. In die wensboom kunnen wensen en suggesties gehangen worden om de buurt leuker en leefbaarder te maken. Iedereen is hartelijk welkom.