Veertigdagentijd 2019

Campagnebeeld 40 dagentijd 2019.jpgWoensdag 6 maart willen wij de veertigdagentijd ingaan met de viering van Aswoensdag in de Adrianuskerk, aanvang 19.30 uur. Daar zijn wij allen welkom om het askruisje te ontvangen. Samen willen wij weer een periode van rust, inkeer en omzien naar elkaar opnieuw beginnen. In de viering gaan voor Diaken R. Dits en Ds. C.van der Meij. Na de viering delen wij een flyer uit met de uitnodiging voor de drie vastenmaaltijden, die ook dit jaar in de veertigdagentijd plaatsvinden in de drie kerken.

Het centrale thema van de vastenmaaltijden is dit jaar: “Een nieuw begin”. De vastenmaaltijden zijn steeds op donderdagavond van 18.00 – 19.00 uur. U bent van harte welkom op de volgende locaties en data:

• 21 maart in de Ontmoetingskerk: “Vast wel”
  • 28 maart in de Hofstede van de Adrianus Parochie: “Met schoon water”
  • 4 april in de Herberg van de oude Kerk: “In de Geest”

De collecte na de vastenmaaltijden is dit jaar bestemd voor het Vluchtelingenwerk Westland. Mocht u vervoer nodig hebben kunt u bellen met Marianne Leechburch Auwers tel. 0174-631176/06-39672450.
Wij kijken er naar uit om elkaar tijdens een viering of bij de vastenmaaltijden weer te ontmoeten en met elkaar op weg  te gaan naar Pasen.
Namens de Raad van Kerken Naaldwijk