Ontmoeting voor ouders met kleine kinderen

ouder-kind.jpgZondagmiddag 24 maart is er een ontmoetingsmiddag voor ouders met jonge kinderen. Ouders én kinderen zijn van harte welkom. We beginnen om half vier met iets lekkers te eten en te drinken. Om vier uur begint een programma voor de ouders met twee workshops: één over kinderbijbels en één over bidden met kinderen. Voor de kinderen is er oppas. Om half zes sluiten we af met een gezamenlijke pannenkoekenmaaltijd.

Er worden nog uitnodigingen verstuurd voor deze middag, maar schrijf de datum vast in je agenda! We willen natuurlijk graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. In de uitnodiging lees je hoe je je op kunt geven. Als je door een foutje (kan gebeuren) geen uitnodiging ontvangt, neem dan contact op met ds. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0174 786203)
Oproep!!! – zijn er mensen (van tieners tot opa’s en oma’s) die willen helpen bij de kinderoppas deze middag? Ook graag melden bij bovenstaand emailadres of telefoonnumer.