Saamhorigheid

tn_DSC09818.JPGSaamhorigheid, daar schreef Carel van der Meij over in de vorige Eén. En dat is wat we ervaren hebben! Al die vrijwilligers die hun steentje bijgedragen hebben om de bazar soepel te laten verlopen, top! Dit jaar wil ik speciaal degene die maatschappelijke stage liepen op de bazar noemen. Dit zijn 12-13 jarige scholieren in het middelbaar onderwijs die 10 uur vrijwilligerswerk doen in opdracht van hun school. Ze hebben oliebollen verkocht, bij het cijferspel gestaan, loten verkocht voor het rad, spelletjes begeleid, de fotobooth bemenst, prijzen gelopen, formulieren opgehaald tijdens de pub-quiz en nog veel meer.

Het was geweldig om te zien dat jullie er zin in hadden en zelfs aanboden om nog wat langer te blijven. Nadat de benodigde formulieren voor school ingevuld waren gaven jullie allemaal aan dat het (best) leuk was om te doen en een aantal wilden volgend jaar ook (best) weer helpen. Heel erg hartelijk bedankt voor jullie inzet en enthousiasme! Er zou geen bazar zijn zonder alle vrijwilligers maar ook niet zonder al die mensen die gezellig langs kwamen en er een feest van maakten door leuke spulletjes te kopen, een foto te laten maken, mee te doen met de spelletjes en zo te zorgen voor een fantastische sfeer!

Hierdoor hebben we ook weer een prachtige opbrengst dit jaar:€ 72772,-. Allemaal hartelijk bedankt en op naar de volgende bazar!IMG_2190.jpg

Fotos van de bazar.

Loterijuitslag