Uitreiking cheques bazar!

Maandag 16 december was het zover! De cheques van de geslaagde bazar konden uitgereikt worden aan de goede doelen. Zij ontvingen ieder €7000,- !

Stichting Chari Love

Chari love werkt in Nigeria waar dove, blinde, lichamelijk en verstandelijk gehandicapte kinderen voeding, dagbesteding en/of onderwijs krijgen.

De Zaaier

Stichting de Zaaier is een initiatief van enkele Westlandse ondernemers, die zich het lot aantrokken van de erbarmelijke leefomstandigheden van de bevolking in Noordoost Congo. Hierbij wilden zij met de kennis uit het Westland de bevolking in eerste instantie ondersteunen op agrarisch gebied.

Stichting droom je thuis

Stichting Droom je Thuis is opgericht door ouders van kinderen met een beperking; een zogenaamd ouderinitiatief. Deze ouders willen graag een woning realiseren, in Naaldwijk, waar de bewoners zich thuis voelen ongeacht hun beperking, zorgbehoefte of afkomst. In een zorgzame buurt waar wonen, welzijn en zorg nauw met elkaar verbonden zijn. Een solidaire buurt waar je jezelf kan en mag zijn.

De onderstaande projecten ontvangen €1000,-

  • Project Zonneberg te Wateringen
  • Kinderboerderij skip
  • De vereniging Wooninitiatief de Nederhof
  • Myosotis

De Ontmoetingskerk ontving 37.500,-

Zo kunnen al de vrijwilligers die betrokken zijn bij deze projecten hun fantastische werk voortzetten en de wereld een stukje mooier maken!