Goed bazarnieuws!!!

smileGoed nieuws, dat kunnen we wel gebruiken en over de bazar zijn fantastische dingen te melden! Wat gaan we dit jaar (toch) doen?

• Een loterij
  • Een pubquiz
  • Een kinderprogramma

En dat allemaal geheel coronaproof!

Allereerst de loterij. We gaan de loten, zoals altijd, telefonisch aan de man brengen op maandag avond 31 augustus en dinsdag avond 1 september. Daarna verloopt de procedure anders dan normaal. Betalen en ontvangen van de loten verloopt via de mail en/of de mobiele telefoon. De loten kosten 2,50 euro per stuk. We willen dan ook vragen uw mailadres en/of mobiele nummer aan ons door te geven als u loten koopt. De kerk loopt door corona veel inkomsten mis dus we hopen dat er heel veel loten verkocht gaan worden!

De populaire pubquiz is dit jaar geheel digitaal. We onderzoeken de mogelijkheid nog om groepjes mensen fysiek in de kerk mee te laten spelen. De quiz is op zaterdagavond 7 november. Er zullen tussendoor een aantal superrondes zijn en van tevoren kunnen er heerlijke pakketten besteld worden met drankjes en versnaperingen voor thuis, om het nog gezelliger te maken!
Ook de kinderen worden dit jaar natuurlijk niet vergeten. Zij kunnen meedoen met een gezellige speurtocht in het dorp en aan de slag met een mooie kleurplaat waarmee weer leuke prijsjes te winnen zijn. De datum voor deze activiteit volgt zo snel mogelijk.

Een aantal zaken zijn nog niet helemaal uitgekristalliseerd maar we zijn heel blij dat we toch wat activiteiten door kunnen laten gaan! De komende tijd zijn de volgende dingen heel belangrijk!

• Hou de telefoon in de gaten op maandag 31 augustus en dinsdag 1 september.
  • Hou zaterdagavond 7 november vrij en vorm een team met maximaal 6 mensen.

Let de komende tijd goed op alle informatie over de bazar via de Één, bijeen, de website en facebook.
In de volgend één nog veel meer positief nieuws!