Nog meer goed bazar nieuws!!!

smileIn de vorige één melden we al dat er 3 activiteiten doorgaan:

• een loterij
  • een pub quiz
  • een kinderprogramma

De loterij
Het bellen voor de loterij was weer een succes! Als het goed is heeft u een betaalverzoek via de mail ontvangen om met iDeal te betalen. Hebben we u gemist en wilt u nog loten bestellen of heeft u geen mail ontvangen? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hiermee steunt u de kerk en een aantal goede doelen!

Inschrijving voor de Online Bazar Pubquiz 2020 van 7 november is geopend!

bazar-sep-2.jpgNa 3 succesvolle vorige edities, vindt dit jaar op zaterdagavond 7 november alweer de 4e editie van de Bazar Pub Quiz plaats. Ondanks de corona-maatregelen en beperkingen, kan er dit jaar gelukkig dus wederom gestreden worden om de jaarlijkse Bazar Pub Quiz titel. Met hulp van de befaamde Quiz Brothers zal er een geheel verzorgde quiz-avond georganiseerd worden, waarbij u online, thuis vanaf de bank, met familie en/of vrienden, via uw laptop of tablet mee kan doen!

Hoewel we dit jaar dus helaas niet met elkaar samen kunnen komen in de Ontmoetingskerk, betekent dat gelukkig niet dat we de Bazar stilletjes langs ons laten gaan. Dit jaar brengen wij het Bazar gevoel bij u thuis. Terwijl u op de bank zit en online meedoet met de Quiz, kunt u bijvoorbeeld genieten van een speciaal samengesteld Bazar Borrel Box (keuze bier of wijn, beide inclusief lekkere hapjes) die vooraf te bestellen zijn voor 25 euro per stuk (voor 2 personen) en bij u thuis wordt afgeleverd. Daarnaast zullen er tijdens de online Bazar Pub Quiz een aantal traditionele Bazar prijzen verloot worden onder de deelnemende teams. Tenslotte zal ook de uitslag van de Bazar Loterij bekend gemaakt worden tijden deze online bazar avond.
Kortom, alle reden om zaterdagavond 7 november vrij te houden en jullie in te schrijven voor de online Bazar Pub Quiz 2020!

• Wat: 4e editie van de Bazar Pub Quiz, deze keer online, m.m.v. de Quiz Brothers
  • Wanneer: zaterdagavond 7 november, van 19.45 – ca. 22.00 uur
  • Waar: online (verdere instructies volgen na inschrijving)
  • Wie: iedereen is welkom
  • Teams: maximaal 6 personen per team

Deelname Quiz: €25,- per team (meer mag ook, het is tenslotte voor het goede doel!) Inschrijving: geef je team snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 - 1927 9583

Tot zaterdag 7 November!

Pbazar-sep-3.jpg.S. mocht je alvast een of meerdere Bazar Borrel Boxen (Bier of wijn, inclusief lekkere hapjes, voor 2 personen) willen bestellen voor 25 euro per stuk, laat het meteen even weten bij je inschrijving, en we zorgen dat het 7 november bij je thuis bezorgd wordt. Trouwens…onder alle bestellingen van de Bazar Borrel Box wordt ook nog eens een geheel verzorgde High Tea verloot!

In de volgende één meer over de goede doelen en het kinderprogramma.