Bazar 2020

IMG 20201107 WA0001De bazar van 2020 was een heel bijzondere….. Klik op foto om te zien hoe dat ging.

Zo waren we op zaterdagmorgen in de Ontmoetingskerk met de bazar commissie allemaal zakjes aan het vullen met allerlei lekkers dat later weg gebracht werd naar adressen in het hele Westland.
De Bazar borrel boxen sloegen geweldig aan. Na een rustige start hebben we er 143 verkocht en op het laatst een aantal keer nee moeten verkopen!

Met de Borrelbox binnen handbereik zaten we ’s-avonds achter onze computer om mee te doen met de online Bazar PubQuiz. Wat was het gezellig en spannend! De vragen waren gevarieerd, de stemming opperbest. Tussendoor werd ook de uitslag van de loterij bekend gemaakt.
Er deden 53 (!) teams mee met de Bazar PubQuiz en na een heftige strijd werden de winnaars bekend gemaakt: team spekkoek had dit jaar de meeste punten! Dit team ontvangt de wisselbokaal met hun teamnaam erop en natuurlijk eeuwige roem!

Na de pubquiz ontvingen alle teams een mail van de organisator met een knipoog naar de actualiteit.

Goedenavond allemaal,

Wat leuk dat jullie allemaal hebben meegedaan aan de online versie van de Bazar PubQuiz 2020!
We hopen dat jullie - ondanks alle maatregelen van dit jaar - op deze manier toch nog een beetje het Bazar gevoel hebben gehad.
Wij hebben er in ieder geval van genoten, en willen jullie allemaal bedanken voor jullie deelname en steun aan de Bazar en de goede doelen.

In de bijlage kunnen jullie de uitslag vinden van de quiz, mede mogelijk gemaakt door de Quiz Brothers. Over de uitslag valt niet te corresponderen. Ik begreep dat er al aanvragen zijn gedaan voor een hertelling - dat schijnt in de mode te zijn - maar of dat enige zoden aan de maasdijk zet, valt te betwijfelen.

We hopen dat we jullie volgend jaar weer fysiek mogen ontmoeten bij de Bazar 2021...!

Voor de kinderen was er ’s middags een online bingo en de winnaars van de kleurplaten wedstrijd werden bekend gemaakt.

Fenna van der Hout, Pien Fransen, Elise Verbeek, Luke Lievaart en Vera Knierim wonnen allemaal een 1ste prijs! Hartelijk gefeliciteerd en ook jullie krijgen je prijs thuisbezorgd.

Het was ondanks alles toch weer een geweldige bazar met saamhorigheidsgevoel, plezier en genieten met elkaar! Iedereen hartelijk bedankt voor jullie inzet zodat we een prachtige opbrengst hebben van € 30801,-!
Dit mooie bedrag gaat verdeeld worden over onze goede doelen:

• Ontmoetingskerk
  • Inloop Stichting Johanna