Woensdag: kerkklokken van troost en hoop

corona-2453.jpgWoensdag: Dag van gebed. Ook de kerklokken van Naaldwijk zullen om 19 uur luiden. De Raad van Kerken in Nederland organiseert samen met anderen een Dag van Nationaal Gebed voor ons land in deze onzekere tijd. Gebed helpt om onze ongerustheid aan God over te geven.

Op vier momenten woensdag (9, 12, 15 en 19 uur) wordt centraal een gebedsblok ingeleid, te volgen via een live stream. Scriba ds. René de Reuver zal namens de Protestantse Kerk het eerste gebedsblok openen. Om in deze onzekere tijd een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden, roept de Raad van Kerken ook alle kerken in Nederland op om van 19.00–19.15 uur de kerkklokken te luiden. Met deze ‘klokken van hoop en troost’ kunnen kerken mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen.