Digitale Adventskalender dag 21

EW2019.jpgHet liefst had het Kinder- en Tienerkoor EigenWijs ook dit jaar weer willen schitteren in een Kerstspel of een Kerstmusical met heel veel mensen als publiek. Om zo mensen blij te maken met het Kerstverhaal. Daarom vandaag in de Adventskalender een opname van een klein stukje van vorig jaar toen ze op verschillende plekken het Kerstspel hebben gebracht met een echte baby! Het is een opname vanuit de Ontmoetingskerk.
Maar ook dit jaar komen ze met een Kerstmusical, aangepast aan de vervelende omstandigheden. Dat past wel weer bij het Kerstkind dat juist daar wil zijn waar mensen het moeilijk hebben. Om mensen hoop en troost te geven. Het licht schijnt in het donker! Gisteren is al een deel van de Kerstmusical opgenomen in de Oude Kerk. Vandaag wordt de rest opgenomen. En op Kerstavond komt de hele Kerstmusical van dit jaar online! Om mensen blij te maken met de Kerstgedachte. Kijken dus!