Jan Kuijvenhoven

FotoMijn naam is Jan Kuijvenhoven en sinds kort ben ik jeugdouderling en voorzitter van de jeugdraad. Ik ben in 1956 geboren aan de Hoge Geest als zoon van Karel en Bep. Toen ik 22 jaar was ben ik verhuisd naar Poeldijk en ben ik getrouwd met Antoinette. Wij hebben daar drie gezonde zonen gekregen, die inmiddels allemaal het huis uit zijn.

In het dagelijks leven hield ik mij bezig met het telen van Fresia’s en alles wat daar mee te maken had, zoals bijvoorbeeld het organiseren van voorlichtingsavonden, voorzitter spelen van de landelijke commissie fresia, het oprichten van telersvereniging Unicum Fresia en het ontwikkelen van technische innovaties.

Momenteel werk ik bij twee van mijn zoons in de potplanten. Kerkelijk sloten wij ons aan in Honselersdijk, hier heb ik 10 jaar in de diaconie gezeten. Daarnaast ben ik ook 7 jaar ouderling voorzitter van de kerkenraad geweest. In deze hoedanigheid heb ik ook bijgedragen aan het tot stand komen van de fusie tussen de Gereformeerde en de Hervormde kerk.

Sinds December 2015 zijn we weer in Naaldwijk neergestreken en ga ik me nu dus op de jeugd richten, een compleet nieuwe uitdaging. Ik heb er zin in !!