Erik Heijs

FotoIk ben Erik Heijs en woon in Naaldwijk, 48 jaar oud en getrouwd met Bianca. Wij zijn trotse ouders van twee zonen: Lars van 18 en Sven van 15 jaar oud. Ik ben werkzaam bij Beekenkamp Plants in Maasdijk, wij maken jong plantmateriaal voor tuinders. Het is best een drukke ,maar een hele afwisselende baan, eigenlijk is er geen dag het zelfde.

Dit seizoen ben ik weer diaken geworden met als nevenfunctie jeugddiaken. Vier maal per jaar help ik bij het oude kranten ophalen voor de jeugdclubs. Wat ik ook doe en erg leuk vind is 1 maal in de maand Basics geven voor kinderen van groep 7 en 8, dit is altijd weer zeer inspirerend en wij worden daar als leiding ontzettend enthousiast van.

Mijn hobby’s zijn; voetbal, fietsen op de racefiets of mountainbike, lekker eten/borrelen ,de natuur in gaan en vogels spotten, snoeken lopen of in de boot met Sven en/of een vriend, lezen en klussen/rommelen in huis, muziek van lekker “fout” tot Italo’s aan toe. Ik kan ook ontzettend genieten van de vogeltjes in onze achtertuin, de meesjes, merels, vinken, spreeuwen ,roodborstjes komen dan ook niets te kort.

Ik heb er zin in en ga mijn best doen voor de jeugd binnen onze kerk!!