Mededeling kerkenraad

Beste gemeenteleden,

U bent er vast al van op de hoogte dat er in verband met het Corona-virus tot 1 april geen bijeenkomsten mogen worden gehouden waarbij meer dan honderd mensen aanwezig zijn. Dit betekent dat we onze kerkdiensten zullen moeten afgelasten.

Aanstaande zondag stond een doopdienst gepland. Die wordt verzet naar een later moment. We doen ons best om om 10 uur een alternatief te bieden vanuit de Ontmoetingskerk. Hoe dat er precies gaat uitzien bespreken we vrijdag in de kerkenraad.

U kunt de alternatieve dienst volgen via www.kerkomroep.nl Het zou kunnen dat deze site zondag overbelast raakt. In dat geval kunt u ook op een later moment de uitzending bekijken.

De mensen van Beeld & Geluid onderzoeken of het mogelijk is om de uitzending ook te streamen naar onze Facebook-pagina: www.facebook.com/pgnaaldwijk  We zullen actuele informatie hierover natuurlijk ook delen via de website www.pkn-naaldwijk.nl

Een alternatief wordt geboden door de landelijke PKN. Op zondag 15 maart wordt op NPO2 om 9.30 uur een korte meditatie door ds. René de Reuver vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk uitgezonden. Dit ter vervanging van de kerkdiensten die zondag niet door gaan. Deze uitzending wordt verzorgd door de EO.

We hebben contact gehad met de kerkenraad van de Oude Kerk. De ochtenddienst gaat daar ook niet door.

’s Middags om 16.00 uur zou er in de Oude Kerk een meezingconcert zijn met het Koor voor Nieuwe Nederlandse Religieuze Muziek o.l.v. Antoine Oomen. Dit gaat niet door, maar wordt waarschijnlijk verzet naar een datum.

Deelt u dit bericht alstublieft met zoveel mogelijk mensen, zodat er geen mensen voor niets komen a.s. zondag.

We wensen iedereen in deze bijzondere tijd het beste toe en we hopen dat we elkaar snel weer mogen ontmoeten.

Namens de kerkenraad, Rianne de Zeeuw-Oprel

13 maart 2020