Wij zijn een kerk voor iedereen

Om waar te maken dat wij een kerk voor iedereen zijn brengt in de huidige coronatijd extra uitdagingen met zich mee. We maken daarom meer gebruik van de telefoon en email. Geef daarom uw telefoonnummer en email-adres door.

Vacature predikant

Voor onze open, gastvrije en vooruitstrevende geloofsgemeenschap zijn we op zoek naar een ervaren predikant (0,7-1,0 fte). Met elkaar willen we door verbinding, inspiratie en aandacht het geloof vormgeven. Maakt dit je nieuwsgierig, klik voor meer informatie over de vacature op deze link.

Online diensten en meditaties

Op zondagmorgen 9.30 uur is iedereen van harte welkom in de Ontmoetingskerk. De uitzending van de kerkdienst en de meditaites op dinsdag en vrijdag om 19.30 uur zijn te zien op:

Ontmoetingskerk live Youtube Ontmoetingskerk Kerkomroep

Vesper collectedoel seizoen 2021/2022.

Pauluskerk-kerkzaal-600x400.jpgHet collecte doel tijdens de vespers op zondagavond in de Oude Kerk is wederom dit seizoen voor de Pauluskerk in Rotterdam.

Wat is de Pauluskerk
Pauluskerk is een Diaconaal Missionair Centrum welke streeft naar Barmhartigheid en gerechtigheid, vrede en heelheid van de schepping.

Voor wie is de Pauluskerk
Het Diaconaal Centrum Pauluskerk is er en komt op voor alle mensen in Rotterdam en omgeving die het zonder hulp niet redden:

Lees meer: Vesper collectedoel seizoen 2021/2022.

Wijdoenmee
Groen Kerk