Ds. Marjan de Vries

Marjande Vries vkMijn naam is Marjan de Vries en sinds 18 februari 2018 ben ik als predikant verbonden aan de gemeente van de ontmoetingskerk.
In 1986 werd ik geboren in Ermelo en na mijn middelbare schooltijd ben ik in Kampen theologie gaan studeren. Een boeiende studie gedreven door de vraag: Hoe kunnen we God leren kennen in deze wereld? Tijdens mijn studie vond ik mijn plek in de contextuele theologie, die vraagt naar de situatie en omgeving van mensen en onderzoekt hoe dat hun Godsbeeld bepaald.
In het staartje van mijn studie verhuisde ik naar Amsterdam om te gaan samenwonen met Jan. In onze buurtkerk ben ik toen een tijdje kinderwerker geweest. Niet veel later kwam een beroep om via de mobiliteitspool predikant te worden in Kapelle-Biezelinge-Eversdijk en Hansweert-Schore. In deze twee gemeentes in Zeeland heb ik het predikantenvak mogen leren, het was een goede tijd.
Daar werkte ik samen met een collega en ook hier in Naaldwijk zal ik weer deel uitmaken van het predikantenteam. Naast pastoraat en voorgaan zal ik mij in de Protestantse gemeente Naaldwijk bezig gaan houden met jeugd en jongerenwerk.
Mijn inspiratie haal ik uit het lezen van (theologie)boeken, het luisteren naar podcasts (ken je de pray as you go/bidden onderweg podcast al?), het lezen van blogs en het bezoeken van plekken als Taizé, of Greenbelt een christelijk festival in Engeland.

Ds. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Marjan), wijk west, tel. 0174-237676