Communicatie in tijden van Corona

De maatregelen die de overheid afgelopen maandag heeft afgekondigd betekenen dat het contact in onze gemeente zeker tot 1 juni voornamelijk via telefoon en computer zal verlopen. Dat betekent dat het van groot belang is dat we van zoveel mogelijk mensen het emailadres en het telefoonnummer hebben. Zo mogelijk een 06 nummer, dat verruimt de mogelijkheden voor communicatie.

Het maandblad Eén zal gewoon blijven verschijnen. De kopij kan zaterdag 28 maart gewoon worden ingeleverd. Maar het blad zal zoveel mogelijk digitaal verspreid worden en zoals gewoonlijk staat de Een ook op de kerkelijke website.
Alleen de mensen die echt niet beschikken over een mailadres of computer kunnen dit telefonisch doorgeven aan een van de predikanten, dan wordt geprobeerd een aantal papieren exemplaren te laten maken. Rapen en nieten door vrijwilligers is onder de huidige omstandigheden immers geen optie.
De zondagsbrief Bijeen kan alleen digitaal verspreid worden.
Ook daar hebben we zoveel mogelijk emailadressen voor nodig.
Op de website van onze kerk www.pkn-naaldwijk.nl zal zoveel mogelijk informatie gepubliceerd worden. Via de site www.kerkomroep.nl kunt u iedere zondag een kerkdienst volgen. Op Facebook wordt iedere dag tussen 19.00 en 19.30 een meditatie geplaatst.
Het weekblad Samen blijft, voor zover wij weten, gewoon verschijnen.
Huisbezoek kan alleen plaatsvinden in uiterst dringende gevallen. Voor pastorale contacten verwijzen we naar de telefoonnummers en emailadressen van de predikanten:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0174 610421) en
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0174 786203)

Om de communicatie op gang te houden doen we daarom de dringende oproep:

Geef een emailadres en een telefoonnummer (indien mogelijk een 06 nummer) door aan de kerk.
U kunt dit doorgeven per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan één van de predikanten. Graag ook uw huisadres vermelden om koppeling aan het ledenbestand te vergemakkelijken.
U kunt uw eigen gegevens doorgeven, maar wellicht ook de gegevens van iemand anders (mits die daarmee akkoord is, uiteraard).

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Taakgroep Communicatie