Kampweek 2019

Clubkamp.jpg

Zaterdag 17 tot en met zaterdag 24 augustus zijn wij met de jeugdclubs weer op kamp geweest. Net zoals afgelopen 5 jaar hebben wij weer een week vertoefd in de groepsaccommodatie W’tjewel in Eersel.

Het was weer een gave week met veel verschillende activiteiten.

Op zondag is Stichting AHA langs geweest om wat te vertellen over de jongerenwerkvakantie naar Albanië. Op maandag hadden we een sportdag en dinsdag een fietstocht naar het zwembad. Woensdagavond hadden we dropping, dit is altijd een van de favorieten activiteiten van de kinderen! Donderdag nog lekker naar het dorp en vrijdag een spel waarbij de kinderen in 2 groepen tegen elkaar moesten strijden aan de hand van verschillende opdrachten. We sloten de week weer af met een gezellige bonte avond. Heel de week was in stijl van Disney films! Zo’n week vliegt voorbij, we kijken terug op een mooie week waarin we veel lol hebben gehad. Alle kinderen en leiding zijn weer veilig thuis, en nu gaan we alweer uitkijken naar volgend jaar!

Wij hebben ook onze eigen social media pagina’s waar wij proberen actief op te blijven. Volg ons op Facebook of Instagram onder de naam Jeugdclubs Naaldwijk om meer foto’s te zien.