Kerstdoemiddag kinderkring

Kerstdoemiddag_kinderkring2.jpgZoals jullie van ons gewend zijn, vieren we het kerstfeest ook dit jaar met de kinderkring. We hebben nagedacht hoe we dit op verantwoorde manier kunnen organiseren binnen de corona maatregelen. Dat betekent dat het helaas zonder vaders en moeders en opa’s en oma’s zal zijn. Dat de leiding bij elkaar uit de buurt blijft en mondkapjes draagt zoals in de kerk verplicht is. Maar we hebben wel iets leuks bedacht, een kerstdoemiddag:

Wanneer Zondag 20-12-2020
Hoe laat Van 16.00 tot 17.00 uur
Waar Ontmoetingskerk
Voor wie Kinderen van groep 3 t/m groep 8
Wat gaan we doen Dat is nog een verrassing

Aanmelden is niet verplicht, maar we willen graag weten hoeveel kinderen er komen. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor eventuele vragen mag je ook mailen of bellen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat de overheid de coronamaatregelen aanscherpt voor kinderen onder de 18 jaar. Mocht dit het geval zijn dan sturen we je een mail als je je hebt opgegeven.

We vinden het leuk om je weer te zien!